Farfalle mit Thunfischsauce – Farfalle with tunafish sauce
Farfalle mit Thunfischsauce
Farfalle mit Thunfischsauce zum Jahresende. Ein schnelles und leichtes Nudelgerichtt genau passend für die Zeit zwischen den Feiertagen. Durch die Kombination von Thunfisch mit weißen Bohnen und Kapern eher ungewöhnlich aber richtig schmackhaft.
Zutaten für 4 Portionen Zubereitungszeit: ca. 30 Minuten
- 500 g Farfalle
- Salz
- 2 Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 3 El Öl
- 2 El Wermut (z.B. Martini)
- 1 Dose geschälte Tomaten ( 800 g EW)
- Cayennepfeffer
- Zucker
- 1 Dose weiße Bohnen (425 g EW)
- 1 Dose Thunfisch in Öl
- 20 g Kapern (abgetropft)
- 2 EL frischer Oregano
Zubereitung:
Meine Kochlust-Tipp:
Auch wenn laut Rezept kein Käse vorgesehen ist passt hier trotzdem auch sehr gut frisch geriebener Parmesan oder Emmentaler dazu.
Und wen die Kapern abschrecken kann diese natürlich weglassen und/oder durch eine andere Zutat ersetzen.
Hi! You have some great ideas! We found you from the Six Sisters. This Thursday January 24th (tomorrow) we are hosting our 1st Link Party!! We would love to have you link up with us!! Please share the news with your blogger friends. We would love to have them also!!! We have a fun blog co-hosting with us! Come on over!
The Busy Bee's
thebusybhive.blogspot.com
Have a great day!!
A nice simple and yummy sounding dish!
Thanks for linking to a Round Tuit!
Hope you have a fabulous week!
Jill @ Creating my way to Success
http://www.jembellish.blogspot.com/
I love that you did this dish with tuna instead of the typical chicken or shrimp. I will be adding this to my recipe box. Thanks for sharing.
p
It is my great pleasure to visit your website and to enjoy your great post here. I like it very much. I know that you put much attention for these articles, as all of them make sense and are very useful
bars in Singapore